Trenutno ste na :: Početna > Novosti > Vjeronaučna olimpijada 2017.

Vjeronaučna olimpijada 2017.

03.03.

2017.

 

8.veljače 2017. u našoj školi održano je Školsko (Županijsko) natjecanje iz vjeronauka na temu: „Misijska djelatnost Crkve.“
Na natjecanju je sudjelovalo šestoro učenika pod vodstvom svoje mentorice, vjeroučiteljice Ljiljane Mišak. Sudjelovali su sljedeći učenici:
Emanuel Balentović, Dinko Pokos, Julija Tomiša, Lorena Vugrinec, Antun Jagić i Katarina Novosel. Najbolje rezultate su postigli Emanuel, Dinko, Julija i Lorena te su se kao ekipa naše Osnovne škole plasirali na Međužupanijsko, odnosno Biskupijsko natjecanje. U konkurenciji od četrdeset i pet škola s područja Varaždinske, Koprivničko - križevačke i Međimurske županije naši učenici su pokazali izvrsno znanje i postigli su najbolji rezultat.
Oni su se plasirali na Međužupanijsko natjecanje koje se održalo 2. ožujka 2017. u Varaždinu na V. OŠ Varaždin.

Naši Trnovčanci najbolji i na Biskupijskom (Međužupanijskom) natjecanju iz vjeronauka - Vjeronaučnoj olimpijadi

U četvrtak, 2. ožujka 2017. godine u Varaždinu je održana međužupanijska razina natjecanja iz vjeronauka - Vjeronaučna olimpijada na temu: “Misijska djelatnost Crkve“.
Pod vodstvom mentorice, vjeroučiteljice Ljiljane Mišak naši vjeroučenici Emanuel Balentović, 6.b, Dinko Pokos 7.c, Julija Tomiša 7.c i Lorena Vugrinec 7.c pokazali su izvrsno znanje i osvojili su 1. MJESTO te su se ponovo plasirali na državno natjecanje koje će se održati u Topuskom od 5. do 7. travnja ove godine gdje će predstavljati našu Varaždinsku biskupiju.
Ovogodišnje natjecanje na Biskupijskoj razini je bilo osobito napeto i neizvjesno te se do samoga kraja nije znalo tko će pobijediti. Naša je ekipa do samoga kraja bila izjednačena s ekipom iz OŠ Sv. Ilija te je u pripetavanju odnijela pobjedu.
Našoj ekipi čestitamo na izvanrednom uspjehu i želimo im
obilje Božjega blagoslova!

Ovom velikom uspjehu naših osnovnoškolaca treba pridodati i uspjeh našega Dominika Hrupeka koji je sa svojom ekipom Prve varaždinske gimnazije također osvojio prvo mjesto u kategoriji Srednjih škola te se također plasirao na državno natjecanje! Čestitamo!Raspored misa
PON - 7.30
UTO - 7.30
SRI - 7.30 (u kapelici od mjeseca lipnja do listopada)
ČET - 7.30
PET - 7.30
SUB - 17.00 (zimsko) 19.00 (ljetno)
NED - 7.30, 9.30, 11.00
Kroz advent svete mise u 6.00 osim subote.
U mjesecu svibnju svete mise kroz tjedan su u 19.00; u 18.25 počinje svibanjska pobožnost!
Križni put kroz korizmu: petkom u 17.00 i nedjeljom u 15.00
Radno vrijeme Župne javne knjižnice:
Ponedjeljak - Petak: od 17.00 - 19.00 Nedjeljom i blagdanima Knjižnica ne radi!