Trenutno ste na :: Početna > Novosti > Veliki uspjeh na Vjeronaučnoj olimpijadi

Vjeronaučna olimpijada

21.02.

2011.

 

Veliki uspjeh na Vjeronaučnoj olimpijadi

Učenici viših razreda naše Osnovne škole u Trnovcu ove su godine po prvi puta sudjelovali na Vjeronaučnoj olimpijadi. Tema VO bila je Isusova Majka - Gospa naše vjere. Pod vodstvom vjeroučiteljice Ljiljane Mišak pripremalo se desetak kandidata koji su se najprije natjecali na školskoj razini. Između desetoro kandidata test su najbolje riješili Monika Domiter, Tena Jagačić, David Cesar i Domagoj Obadić. Oni su kao ekipa išli na Županijsko natjecanje na kojem su između 32 Osnovne škole osvojili izvrsno drugo mjesto i tako se plasirali na Biskupijsko natjecanje koje je bilo 18. veljače u dvorani Biskupijskog pastoralnog centra.
Na tom je natjecanju sudjelovalo deset ekipa iz četiri županije: Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske. U toj nadasve jakoj konkurenciji naša je ekipa opet osvojila izvanredno treće mjesto.
Čestitamo svim članovima ekipe i njihovoj mentorici vjeroučiteljici Ljiljani na postignutim rezultatima!
Osim ovog uspjeha naših osnovnoškolaca, još je veći uspjeh postigao naš Marko Domiter koji je u kategoriji Srednje škole na istoj Olimpijadi sa svojom ekopom pobijedio i ide dalje na Državno natjecanje koje će se 28. ožujka održati na otoku Hvaru. Njemu i njegovoj ekipi od srca čestitamo i želimo im puno uspjeha!
 


Raspored misa
PON - 7.30
UTO - 7.30
SRI - 7.30 (u kapelici od mjeseca lipnja do listopada)
ČET - 7.30
PET - 7.30
SUB - 17.00 (zimsko) 19.00 (ljetno)
NED - 7.30, 9.30, 11.00
Kroz advent svete mise u 6.00 osim subote.
U mjesecu svibnju svete mise kroz tjedan su u 19.00; u 18.25 počinje svibanjska pobožnost!
Križni put kroz korizmu: petkom u 17.00 i nedjeljom u 15.00
Radno vrijeme Župne javne knjižnice:
Ponedjeljak - Petak: od 17.00 - 19.00 Nedjeljom i blagdanima Knjižnica ne radi!